Arbeta på Scandinavian Regulatory Services

Vi har alltid behov av att stärka upp vårt team av duktiga konsulter,

 du är välkommen med en ansökan till jobb@srs.se

 Just nu behöver vi utöka vårt team

Regulatorisk och kvalitets (RA/QA) konsult, Medicinteknik
Vi söker dig som vill arbeta inom SRS konsultverksamhet med medicinteknik. Arbetet innebär att stödja kunder med regulatoriskt och kvalitetsarbete såsom CE märkning för Europa samt registrering i övriga länder.

Du kommer arbeta med dina egna projekt med rådgivning om regulatoriska och kvalitetskrav inom det medicintekniska området, framtagande av regulatoriska strategier, underhåll av registreringar, sammanställning av tekniska filer, införa eller utveckla kvalitetsledningssystem mm.

Arbetet kommer att innefatta utöver kontakt med kunder även kommunikation med anmälda organ, myndigheter och andra samarbetspartners.


Du har relevant högskoleutbildning, flerårig erfarenhet av medicintekniska regelverket, både inom RA och QA. Arbetet kräver att du tycker om att arbeta självständigt och i nära samarbete med kunder. Du har ett flexibelt arbetssätt och kan se både till helhet och detaljer, och finner inspiration i att ta fram lösningar som uppfyller regelverket för våra kunders räkning. 


Hör av dig till Medicinteknisk chef Karin Rye om du vill veta mer om tjänsten eller hur det är att arbeta som konsult: rye@srs.se eller 076-669 77 11.

Vi kommer att granska ansökningar i den takt de kommer in, ansökningar skickas till jobb@srs.se.